Контактирајте не!

Внесете го вашето име и презиме
Ваш коментар, забелешка или предлог.

Информации

  • Адреса: ул. „Борис Кидрич“ бр. 1 2315 Русиново
  • Email: rusinski_rusinovo@yahoo.com
  • Телефон: 033/ 448-522

Работно време:

  • Понеделник - Петок - 7:30 - 15:30